Flerkorgs Bernoullifilter

 

 
 
 
 

2013 introducerades en ny medlem i Bernoullis produktportfölj, flerkorgs-Bernoullifilter. 
Flerkorgs-Bernoullifilter utvecklades för att möta marknadens krav på finare filtrerin vid högre kapaciteter. Flerkorgs-bernoullifilter har alla fördelar som ett traditionellt Bernoullifilter t.ex. lågt spoltryck med konstant tryckfall med den enda skillnaden i antalet filterkorgar, fyra istället för en.

 
 

BMG

Produktlinjen BMG är den första medlemen i produktgruppen flerkorgs-Bernoullifilter. BMG-sortimentet omfattar fyra modeller, DN400 (16″) – DN800 (32″) med en flödeskapacitet upp till 8400 m3/h. Genom att använda flera filterkorgar i en och samma filterkropp så möjliggörs filtrering ner till 100 mikron även i högre flöden. Det innebär att ett BMG-filter kan ersätta flertalet mindre Bernoullifilter med en filterkorg. Resultatet blir en utrymmeseffektiv installation utan extra rördragning. 
Precis som produktlinjen BSG så tillverkas BMG i glasfiberarmeras polyester (GAP), vilket är ett överlägset material i havsvattenapplikationer. 
Eftersom Bernoullifiltret är anpassningsbart så kan flerkorgs-Bernoullifiltret tillverkas i olika stålkvaliteter för att tillgodose kundens krav och behov.

Filterkorgar

 

 
Det finns olika typer utav filterkorgar, performerade eller kantspalt. Bernoullis standardsortiment utav filterkorgar är tillverkade i syrafast stål 2343 eller titan men andra metaller t.ex. duplexstål kan också erbjudas om så önskas.
 
 
Tillbaka